Behandlingsmeny

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Clearing 40 min 450:- 
Rengöring och peeling följt av avslappnande ansiktsmassage med djupverkande ansiktsolja. Behandling som både renar och förebygger oren hud. För dig med blandad/fet hy.

Ansiktsbehandling Moist 40 min 450:- 
Rengöring och peeling följt av avslappnande ansiktsmassage med djupverkande ansiktsolja. Fuktgivande ansiktsmask, svalkande ögoncreme och näringsrik dagcreme. Behandling som tillför massor med fukt, energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst.

AHA- Ansiktsbehandling 40 min 500:-
En behandling för alla hudtyper.
Rengöring där vi efteråt lägger på en aha syra. Följt av en lugnande mask, ansiktscreme och ögoncreme
En ansiktsbehandling som motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Ger huden lyster och jämnare struktur.
Rekommenderas 6-10 gånger för bästa resultat.
1 behandling 500:-
6 behandlingar 2500:-
10 behandlingar 4000:-

Organic Anti Ageing Face Treatment
60min 795:-

En behandling som är en holistisk och upplyftande behandling som påverkar hela människan. Inleds med ansiktsrengöring, därefter behandlas akupressurpunkter i ansiktet, skalp, arm och hand för att skapa balans och främja ett bättre flöde i kroppen. Din terapeut applicerar sedan Me Animas ekologiska oljor och du får njuta av en välgörande och energigivande massage av ansikte, dekolletage, nacke och axlar.

Ansiktsbehandling de Lux 60 min 950:- 
En behandling där du kan koppla av totalt. Den inleds med en avslappnande ryggmassage med eteriska oljor/alt neutral olja. Därefter rengöring, peeling och massage av ansikte, hårbotten, axlar och nacke. Du får en rengörande och närande ansiktsmask. Avslutas sedan med serum, ögoncreme och passande ansiktscreme.

Tjotti de Lux 90 min 1290:- 
Behandlingen som ger det lilla extra. Inleds med en avslappnande ryggmassage med eteriska/alt neutral olja. Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Massage av ansikte, dekolletage, nacke och hårbotten. Färgning, formning av bryn/fransar. Avslutas med ögoncreme och passande ansiktscreme.

Pure Cell Treatment 75 min 1495:- 
En unik ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot. Passar alla hudtyper. Omedelbara resultat men verksam på lång sikt. Speciellt bra när huden behöver vitalitet och stärkas  upp. Bygger upp huden på cellnivå. Inleds med dubbelrengöring och varma handdukar med apelsinolja. Peeling, ansiktsmask med levande växtstamceller. Arm och handmassage. Ansiktsmassage som ökar microcirkulationen och sätter igång reningen i huden. 

Massagekombinationer

Klassisk massage med aroma/naturell olja 30/60/75 min 450/750/900:- Lugn och avslappnande klassisk massage med valfri olja.

Hot Stone Massage 30/60 min 450/750:- 
I denna sköna behandling kombinerar vi klassisk massage med varma lavastenar. Behandlingen riktar sig till både kropp och själ när värmen tränger sig djupt in i muskulaturen och löser upp spänningar och minskar stress.

Ansiktsmassage 30 min 400:- 
Bra för dig med spända ansikts-, hals och nackmuskler. Inleds med en ansiktsrengöring följt av ljuvlig massage av ansikte- hals- dekolletage och nacke. Avslutas med huvudmassage samt handmassage.

Lycklig mamma 60min 700:-
En ljuvlig behandling för dig som blivit mamma. Stärkande för huden och stramar upp efter en graviditet eller viktnedgång. Vi börjar med att peela kroppen för att sedan lägga på en varm härlig olja där vi masserar lätt. Avslutar med en body lotion som hjälper att återfukta huden

Händer & Fötter

Fotkur 45min 425:- 
Ge dina fötter en välförtjänt present. Behandling med välgörande fotbad följt av en scrub, massage, inpackning samt nack- och scalpmassage.

Fransar & Bryn

Frans & brynfärgning inkl. formning 40 min 400:-

Fransfärgning 20 min 225:-

Brynfärg inkl. formning 30 min 300 :-

Formning av ögonbryn 20 min 225:-

Spraytan

Ekologiska produkter från Nouvatan.

Helkropp 30min 395:-

Ansikte och dekolltage 15min 250:-

Sugaring

Sugar Wax är ett vattenlösliga, ekologiskt vax, baserat på socker och vatten, som används för hårborttagning på ansikte och kropp med sugaring-metoden. Vaxet tar snabbt och effektivt bort kroppsbehåren och efterlämnar ett jämnt resultat. Till skillnad från andra vaxprodukter, rycker man med detta vax bort håren i deras växtriktning och inte mothårs. Det gör behandlingen mindre smärtsam och minskar risken för avbrutna hårstrån. Sugar Wax kan användas i ett mycket tidigt stadie i växtcykeln, då hårutväxten endast behöver vara 2-3 mm, jämfört med andra vaxningsmetoder som kräver ca 6-8 mm utväxt. Sugar Wax passar alla hud- och hårtyper. De flesta ser en minskning av hårväxten redan efter 1-2 behandlingar. Sockrets exfolierande verkan gör att många även upplever att de får bättre hudkvalitet.

Att tänka på före och efter behandling:
– En utväxt om minst 4 mm för att resultatet ska bli 100% hårfritt. Vid osäkerhet bör håret mätas.
– Tänk på att exfoliera behandlingsområdet ett par dagar före behandlingen, dock inte samma dag. Fortsätt därefter med exfoliering en gång i veckan.
– Använd inte creme på behandlingsområdet under behandlingsdagen samt 24 timmar efter.
– Undvik solning under behandlingsdagen samt två dagar efter.
– Andra besöket rekommenderas efter 2–4 veckor, på grund av hårets olika växtfaser. Därefter rekommenderas behandling ungefär var 4–6 vecka.

Tiderna på behandling kan skifta något så tänk på att ha lite extra tid till över när ni bokar behandling.


Haka & överläpp
20 min 295:-

Armhålor
20 min 295:-

Bikini
25 min 395:-

Brasiliansk
55 min 595:-

Halva ben
40 min 450:-

Hela ben inkl bikini
60 min 750:-

Halv arm
20 min 300:-

Hel arm
30 min 450:-