Behandlingsmeny

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Basic 40 min 500:- 
Rengöring och peeling följt av avslappnande ansiktsmassage med djupverkande ansiktsolja. Ansiktsmask, svalkande ögoncreme och näringsrik dagcreme utifrån hudtyp. Behandling som tillför massor med näring. Fungerar som en energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst.

AHA- Ansiktsbehandling 40 min 500:-
En behandling för alla hudtyper.
Rengöring där vi efteråt lägger på en aha syra. Följt av en lugnande mask, ansiktscreme och ögoncreme
En ansiktsbehandling som motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Ger huden lyster och jämnare struktur.
Rekommenderas 6-10 gånger för bästa resultat.
1 behandling 500:-
6 behandlingar 2500:-
10 behandlingar 4000:-

Pure Cell Treatment 75 min 1495:- 
En unik ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot. Passar alla hudtyper. Omedelbara resultat men verksam på lång sikt. Speciellt bra när huden behöver vitalitet och stärkas  upp. Bygger upp huden på cellnivå. Inleds med dubbelrengöring och varma handdukar med apelsinolja. Peeling, ansiktsmask med levande växtstamceller. Arm och handmassage. Ansiktsmassage som ökar microcirkulationen och sätter igång reningen i huden.

Kombinationsbehandlingar

Ansiktsbehandling de Lux 60 min 1000:- 
En behandling där du kan koppla av totalt. Den inleds med en avslappnande ryggmassage med eteriska oljor/alt neutral olja. Därefter rengöring, peeling och massage av ansikte, hårbotten, axlar och nacke. Du får en rengörande och närande ansiktsmask. Avslutas sedan med serum, ögoncreme och passande ansiktscreme.

Tjotti de Lux 90 min 1350:- 
Behandlingen som ger det lilla extra. Inleds med en avslappnande ryggmassage med eteriska/alt neutral olja. Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask. Massage av ansikte, dekolletage, nacke och hårbotten. Färgning, formning av bryn/fransar. Avslutas med ögoncreme och passande ansiktscreme.

Massagekombinationer

Klassisk massage med aroma/naturell olja 30/60/75 min 500/800/950:- Lugn och avslappnande klassisk massage med valfri olja.

Hot Stone Massage 30/60 min 500/800:- 
I denna sköna behandling kombinerar vi klassisk massage med varma lavastenar. Behandlingen riktar sig till både kropp och själ när värmen tränger sig djupt in i muskulaturen och löser upp spänningar och minskar stress.

Ansiktsmassage 30 min 450:- 
Bra för dig med spända ansikts-, hals och nackmuskler. Inleds med en ansiktsrengöring följt av ljuvlig massage av ansikte- hals- dekolletage och nacke. Avslutas med huvudmassage samt handmassage.

Spabehandlingar

Lycklig mamma 60min 750:-
En ljuvlig behandling för dig som blivit mamma. Stärkande för huden och stramar upp efter en graviditet eller viktnedgång. Vi börjar med att peela kroppen för att sedan lägga på en varm härlig olja där vi masserar lätt. Avslutar med en body lotion som hjälper att återfukta huden

Body Scrub 45min 550:-
En kroppspeeling där du masseras med en scrub från Maria Åkerberg. Avlägsnar döda hudceller och lämnarhuden mjuk och len. Förbättrar blodcirkulationen och motverkar celluliter samt acne på ex ryggen.

Ni kan välja mellan;
Body Scrub; en skummande kroppspeeling med korn från aprikoskärnor och jojobaolja. Där finns även grapefrukt och rosmarinolja, vilka stimulerar blodcirkulationen och lymfcirkulationen.

Saltscrub energy; en oljebaserad kroppspeeling med havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt huden som lämnas mjuk, len och väldoftande. Passar hud som inte är känslig.

Papaya Body Dream 45min 670:-
En underbar behandling som lämnar huden mjuk och len. Inleds med en peeling och kroppsinpackning av papayapeeling och återfuktande Body lotion. Medan du slappnar av genom inpackningens värme och de rogivande dofterna får du en hårbottensmassage som löser upp spänningar och ger en djupare avslappning. Efterföljs av ytterligare en kroppspeeling med en skummande Body scrub. Efter en uppfriskande dusch appliceras en välgörande Body lotion som avslutning till denna härliga behandling.

Anticellulit behandling 50min 650:-
Behandlingen som både förbättrar blodcirkulationen och motverkar celluliter, samt är avslappnande och peelande. Rensar ut slaggprodukter och överflödig vätska. Har en uppstramande effekt och motverkar finnar och oren hud på kroppen.

Förberedelser; drick mycket vatten före, under och efter behandlingen. Det underlättar för kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Undvik för mycket socker och spannmål.

För bästa resultat rekommenderas fem till tio behandlingar. En per vecka.
1 behandling 650:-
5 behandlingar 3000:-
10 behandlingar 6000:-

Händer & Fötter

Fotkur 45min 425:- 
Ge dina fötter en välförtjänt present. Behandling med välgörande fotbad följt av en scrub, massage, inpackning samt nack- och scalpmassage.

Yumi Feet 45min 550:-
Yumi Feet är en lyxig intensiv salonsgbehandling för mjuka, lena babyfötter. Avlägsnar förhårdnader och döda hudceller utan att använda sig av skalpell. Helt smärtfritt.
Denna effektiva behandling motverkar hudsprickor och förhårdnader.
Fotbehandlingen är för både män och kvinnor.

Fransar & Bryn

Frans & brynfärgning inkl. formning 40 min 450:-

Fransfärgning 20 min 275:-

Brynfärg inkl. formning 30 min 350 :-

Formning av ögonbryn 20 min 275:-

Lash lift 60min 950:-
Lash lift är en semipermanent böjning av dina egna fransar inkl fransfärg.
Hållbarhet 6-8 veckor.
Behandlingen börjar med en konsultation där vi går igenom önskad form innan behandlingen påbörjas.
INFÖR BEHANDLINGEN
Du skall komma osminkad och ren till behandlingen som tar ca 60 min att utföra.

Yumi Lashes 90min 1195:-
Yumi är en  behandling för dina naturliga ögonfransar som syftar till att lyfta fransarna och vårda dem med keratin så de blir tätare och längre.
Keratinet verkar som en laminering av din egna frans och lyftet varar i 8-12 veckor. Vi kombinerar keratinbehandlingen med att färga dina egna fransar. Behandlingen är fri från starka kemikalier!
Yumi Lash behandling bör upprepas var 8:e vecka för fortsatt resultat då det kommer nya fransar som då också behöver nyanseras och lyftas.
INFÖR BEHANDLINGEN
Du skall komma osminkad och ren till behandlingen som tar ca 90 min att utföra. Fransarna behandlas i 5 steg. De mjukas upp, tillförs keratin, fixeras, färgas och lamineras.

Spraytan

Ekologiska produkter från Nouvatan.

Helkropp 30min 395:-

Ansikte och dekolltage 15min 250:-

Sugaring

Sugar Wax är ett vattenlösliga, ekologiskt vax, baserat på socker och vatten. Sugar Wax kan användas i ett mycket tidigt stadie i växtcykeln, då hårutväxten endast behöver vara 2-3 mm, jämfört med andra vaxningsmetoder som kräver ca 6-8 mm utväxt. Sugar Wax passar alla hud- och hårtyper. De flesta ser en minskning av hårväxten redan efter 1-2 behandlingar. Sockrets exfolierande verkan gör att många även upplever att de får bättre hudkvalitet.

Att tänka på före och efter behandling:
– En utväxt om minst 4 mm. Vid osäkerhet bör håret mätas.
– Tänk på att exfoliera behandlingsområdet ett par dagar före behandlingen, dock inte samma dag. Fortsätt därefter med exfoliering en gång i veckan.
– Använd inte creme på behandlingsområdet under behandlingsdagen samt 24 timmar efter.
– Undvik solning under behandlingsdagen samt två dagar efter.
– Andra besöket rekommenderas efter 2–4 veckor, på grund av hårets olika växtfaser. Därefter rekommenderas behandling ungefär var 4–6 vecka.

Tiderna på behandling kan skifta något så tänk på att ha lite extra tid till över när ni bokar behandling.


Haka & överläpp
20 min 295:-

Armhålor
20 min 295:-

Bikini
25 min 395:-

Brasiliansk
55 min 595:-

Halva ben
40 min 450:-

Hela ben inkl bikini
60 min 750:-

Halv arm
20 min 300:-

Hel arm
30 min 450:-